Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Weekplanning 4! (dag 22)

Hello allemaal! Een nieuwe week, nieuwe kansen en dus een nieuwe weekplanning. Deze week ben ik aardig wat op pad, dus neem soms mijn diner mee. Ik ben benieuwd hoe deze drukke week gaat lopen, met zijn vele deadlines en werkdagen. Sowieso een beetje rommelig, maar dat ben ik wel gewend. De planning voor deze week ziet er ongeveer zo uit:

Maandag (gisteren)
Vriendinnetje E kwam eten. Ik was tot laat op de uni gebleven, dus ik was een tikkeltje inspiratieloos deze avond. Uiteindelijk aten wij courgettesoep, daarbij maakte ik “pizza” broodjes met rode ui, een witte kool salade en een grote groene salade.

Dinsdag
Ik moet werken, dus ga gelijk uit de uni door naar werk. Geen tijd om echt iets te eten, dus ik maakte vanochtend een lunchsalade met rijst, alle restjes groenten die ik kon vinden, tomaatjes en witte bonen.

Woensdag
Ik vind het tijd worden voor een (linzen)stoofpotje. Ondanks het koude weer nog niet gemaakt, dus het is de hoogste tijd!

Donderdag
Vriendje mag koken en dus invullen. Grappig detail: veel vrienden lezen zijn blog, en hij is nu bestempeld als het vriendje dat goed stampotjes kan maken. Ha! Correctie: P kan heel goed koken hoor, ook andere dingen. Ik kan gewoon geen stamppot maken (echt waar!).
Waarschijnlijk eten we: pasta met paddenstoelen!

Vrijdag
Weer aan het werk en daarna met collega’s afgesproken, dus eet daar een hapje.

Zaterdag & zondag
Beide dagen wil ik op de uni doorbrengen, dus waarschijnlijk maak ik in de avond de restjes op (zodat ik geen boodschappen hoef te doen). Latere invulling volgt.

Ik hou jullie op de hoogte! Fijne week allemaal..

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.