We have a winner!

In het kookboek van Natascha Boudewijn worden altijd eieren van blije kippetjes gebruikt. Kippen die een goed leven hebben gehad en fijn mogen rondscharrelen. Nu is het probleem dat ik op mijn balkonnetje in Amsterdam geen kippetjes kan houden. Vooral wanneer ik in de lente weer mijn mini moestuin wil neerzetten en dus moest ik opzoek naar iets anders.. Ik zag het en wist; Adopteer een kip! Hoe werkt het? Dat lees je hier!

Het lijkt mij leuk om dan mijn eigen eitjes van blije kippen te gebruiken voor de heerlijke vegetarische gerechten uit GreenDelicious. Ik heb ondertussen al meerdere gerechten gegeten, denk aan de romige pastinaaksoep met knoflookcroutons, een heerlijke bietjestaart met brie en walnoten, de chili con berlotti (jumm! Al meerdere malen) en de goddelijke deegkussentjes met aardpeer en truffel! Genieten..

Het leukste is dat ik een exemplaar van het kookboek GreenDelicious mag weggeven en dat doe ik vandaag! Op twitter en facebook waren er blijkbaar meer fans te vinden, want ik kreeg meer dan 100 “aanmeldingen”. Hoe leuk! En nu is het zover, het boek mag de deur uit.. Daar gaan we…

The winner is…

Gefeliciteerd! Ik zal je zo spoedig mogelijk een berichtje sturen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit artikel is geplaatst in Winactie. Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>