We all love Tony!

Tony Chocolonely staat voor heerlijke chocolade, waarbij je ook aan de cacaoboer denkt. Wanneer je namelijk een van deze chocoladerepen koopt, help je Tony op weg naar 100% slaafvrije chocolade.  Tony Chocolonely zal niet rusten voordat iedereen in de keten zorgeloos van de chocolade kan genieten en de boeren in Afrika een eerlijke prijs krijgen voor hun cacao. Een mooi streven, vind ik, en dus help ik ze graag een handje door deze heerlijke nieuwe chocoladerepen te kopen!

Dit jaar verschijnt er namelijk weer een ‘limited edition’, die onze chocolade verslaving nog groter zal maken. Ze zijn verpakt in een mooi neon jasje en daarmee een leuk cadeau voor iedereen die van chocolade houd! Dit jaar zijn er weer 3 heerlijke nieuwe smaken, namelijk:

Witte chocolade met framboos en knettersuiker. Jawel, dat knetterspul uit de ijsjes! Het brengt mij direct terug in de tijd, naar oma. Al knetterend, met m’n nichtjes, in de tuin. Puur met brazil noten uit het Amazone gebied, jummy! Hoe kun je hier niet van houden?  En de derde: melk chocolade met karamel en een korreltje zeezout. Het is even wennen, maar overheerlijk met de stukken karamel. Het was vriendje zijn favoriet, want toen ik even niet keek was de halve reep weg! Gelukkig zijn de repen in ongelijke stukken verdeeld, waardoor ik snel het grootste stuk eruit kon snoepen.

Drie bijzondere smaken! Waarbij je na je eerste hap gelijk verkocht bent. Wil jij deze nieuwe Limited Edition ook proberen? De repen zijn tijdelijk te koop en je kunt ze vinden bij o.a. Waar, Wereldwinkels, Marqt, kadoshops en natuurlijk bij Tony zelf!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit artikel is geplaatst in Producten en getagged , . Bookmark hier de permalink.

2 Reacties op We all love Tony!

  1. Dit klinkt zo goed! Helaas ben ik ze zelf nog steeds niet in de winkel tegen gekomen. Moet binnenkort echt maar eens op jacht ;-)

    • Ianna zegt:

      Ze liggen helaas ook niet in de gewone winkels! Maar wel bijv in de wereldwinkel of bij Marqt, ennn ze zijn te bestellen in de webshop! Succes. Kijk wel uit, ze zijn echt verslavend! Dus weet waar je aan begint.. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>