Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Plog: 29 januari 2014

Twee weken na mijn eerste plog besluit ik mij er nog een keer aan toe te geven. Ik vond het stiekem best leuk om te maken en daarbij kreeg ik zoveel leuke reacties na mijn eerste plog. Nu kan ik niet beloven dat ik elke twee weken een plog ga maken, maar verwacht zo af en toe een fotoblogje. Daar gaan we dan..

Mooi weer buitenOndanks het mooie weer (zon!) heb ik geen zin om hard te lopen en dus besluit ik om het niet te doen. (Eh, ja, ik heb daar ook wel eens last van.)

Grapefruit sapIk maak een sapje van 2 grapefruits voor ik onder de douche spring.

foto 3Met mijn natte haren kruip ik achter de pc.

Achter de pc Tijd om mijn mail te lezen, antwoord te geven op berichtjes en wat te lezen/posten op social media.

OntbijtUiteindelijk ontbijt ik pas veel later. Wanneer ik achter de pc zit, vergeet ik soms hoe snel de tijd gaat! Het ontbijt bestaat uit thee (brandnetel, gember, citroengras; een best interessante combi) en een havermout ontbijtje met yoghurt, stukjes gedroogd fruit en moerbeien.

Study time!Daarna is het studietijd! Ik heb volgende week een belangrijk tentamen en dus spendeer ik de komende dagen tussen de studieboeken! Gelukkig wel met goede snacks en veel thee!

Zelf tortilla's makenNa een kleine blik in de keukenkastjes en zie dat we ‘niet veel’ in huis hebben. In zoverre, niet heel veel waar ik trek in heb. Dus ik besluit gauw zelf tortilla wraps te maken. Zo simpel, en vooral heel lekker!

Quasadilla met guacamoleHet resultaat: lunch! Snelle speltquesadilla’s met geitenkaas en rode ui en een simpele ‘guacamole’ voor erbij (avocado, limoen, bosui). Om vervolgens weer in de boeken te duiken!

studieboekAchteraf is dit misschien niet de beste plog dag, omdat ik voornamelijk foto’s van mijn studieboeken aan het maken ben. Achja!

Nagels lakkenEven gauw nageltjes lakken en dan door naar het launch party van BlogSociety! Ik ben benieuwd..

foto 11Foto’s van de avond zijn niet helemaal gelukt.. (Moet toch maar eens aan de iPhone 5 voor de betere camera! ;)) Gezellig gekletst met mede bloggers en stamppot (in potjes) gegeten. Yumm!

Thee en to-do lijstjesIk ben rond 10 uur thuis, klets even bij met Vriendje, maak thee en kruip al gauw achter de PC voor mijn plog.. Yay! Ik maak ondertussen een to-do lijst en boodschappenlijst voor morgen (of als jullie het lezen is het waarschijnlijk vandaag). Daarna is het al gauw tijd om te gaan slapen…

9 Discussions on
“Plog: 29 januari 2014”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.