Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Plog: 15 januari 2014

Ploggen is helemaal hot! Een plog is eigenlijk niks anders dan een blog van foto’s. Nu ben ik normaal nooit zo van het ploggen, maar stiekem vind ik al die plogjes van anderen best leuk om te bekijken. (Zoals deze van Martine) Dus besloot ik me er toch een keer aan te wagen.. Waarschijnlijk is het een eenmalige gebeurtenis, tenzij jullie helemaal blij worden van mijn plog en het graag willen terugzien op mijn blog!

Opstaan De wekker gaat en ik wil niet opstaan! Mijn bed was warm en alles daarbuiten zo koud! Dus besloot ik nog even te blijven liggen (nu kan het nog!) en met de Ipad in de hand alvast mijn standaard Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram, Google+ en Bloglovin ritueel uit te voeren. Eens kijken of er (food)nieuwtjes zijn in de wereld..

InspiratieDeze foto inspireerde mij om toch maar op te staan en een rondje te gaan hardlopen..

Hardloopschoenen

Door de lichte spierpijn van maandag werd het meer lopen dan hardlopen, maar toch fijn om even buiten te zijn geweest.

Citroen met warm waterBij thuiskomst maakte ik een glas met warm water en citroensap. Daarna nog een glas lauwwarm water, want ik had best wel dorst en daarbij spoel je je tanden gelijk een beetje na alle zuren in de citroensap.

Ontbijt met superfoodsNa een warme douche was het tijd voor een lekker ontbijt in de vorm van havermout, moerbeien, walnoten, gedroogd fruit, chia zaadjes, banaan en daaroverheen kwam nog een hele bups yoghurt (maar de foto is mooier voordat ik dat erover heen giet ;)).

Even gauw afwassen..Even gauw afwassen…

Achter de  PC aan het werkEn dan is het tijd om achter de pc te kruipen! Kranten lezen, mails en reacties beantwoorden, inschrijven voor de laatste studievakken, alvast het begin van deze plog schrijven (had er zoveel zin in!) en een boodschappenlijst maken (incl. recept wat ik uit het kookboek van Gwyneth wil maken voor mijn blog!).

lunchen met soep en rijstwafels

Nog veel te doen vandaag, dus geen tijd om echt uitgebreid te lunchen (en er is niet zoveel in huis), dus wordt het een restje paddenstoelen soep met wat rijstwafels, geitenkaas en avocado.

in de regen

En dan is het tijd om de regen te trotseren, en naar buiten te gaan.. bah! Er moeten boodschappen worden gedaan en daarbij ga ik opzoek naar een cadeautje voor Vriendje, want die is zondag jarig!

Boodschappen

Het resultaat: een tas vol groenten, fruit en ander lekkers! Inclusief cadeautje voor Vriendje, al staat die niet op de foto (anders is de verrassing er misschien een beetje af, mocht hij deze plog lezen).

Lite/Dark

Bij thuiskomst moet ik opschieten en ga ik richting de Utrechtsestraat, daar heb ik namelijk afgesproken bij Lite/Dark voor mijn blog. Binnenkort meer hierover, met daarbij een hele leuke win-actie!

CouscoussaladeNa het voorproeven bij Lite/Dark (zo lekker!) en de goddelijke anti-hangover shake (en dat zonder een kater te hebben), zit ik redelijk vol. Vriendje en ik besluiten onze plannen te wijzigen en besluiten thuis een simpele couscous salade te maken!

Blog Londen

Daardoor heb ik nog tijd om mijn Londen blog te schrijven, de foto’s uit te zoeken en de laatste hand leggen aan mijn plog.. Yay!

Stiekem vond ik het best leuk om te schrijven en de hele dag fotootjes te maken van al mijn spannende avonturen ;). Maar ben vooral HEEL benieuwd wat jullie van mijn eerste plog vonden! Leuk? Vaker doen? Of laat maar zitten? 🙂

23 Discussions on
“Plog: 15 januari 2014”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.