Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Teds, Amsterdam West

Afgelopen maandag ging ik samen met S gezellig lunchen bij de nieuwe hotspot Teds in Amsterdam West. Eenmaal aangekomen dacht ik maar een ding: dit wil ik delen op mijn blog! Op dat soort momenten heb ik natuurlijk net mijn camera niet bij me en dus moeten jullie het voor nu even doen met de foto’s van mijn telefoon.. Ach, een goede reden om gauw terug te gaan.. toch?! 😉

Ik zie mezelf komende zomer zeker op het fijne terras werken en genieten van de zomerzon. Ze zijn elke dag van 7 tot 7 geopend voor een lekker ontbijt, brunch, lunch en high tea.. Verder hebben ze een topper van een terras, waar je bijna de hele dag in het zonnetje zit. Wat wil je nog meer?

Teds all day brunch amsterdam

Nou.. Lekker eten natuurlijk! Denk: eggs any style, maar ook fijne specials en taartjes. Wij bestelden afgelopen week de chunkey ceasar salad en de naked veggie burger, wat eigenlijk een soort bonen koekjes waren, met salade, hummus en harrissa-yoghurt dip. Daarbij deelden we een portie gekruide curly fries met mayo. Yumm! Uiteindelijk waren de porties best groot, voor de volgende keer laat ik de frietjes misschien zelfs achterwege.. Een aanrader om terug te gaan wanneer het zonnetje schijnt. Ik ben benieuwd hoe lang deze net geopende hotspot nog onontdekt blijft!

Teds — all day brunch
Bosboom Toussaintstraat 60
Amsterdam, West
teds-place.nl

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.