Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Een kijkje in de keuken! (50)

Welkom terug in de keuken van Beginspiration! Zijn jullie klaar voor een terugblik van week 50? Het was een week van uiterste, van lange dagen tot dagen waarop ik letterlijk niks anders deed dan eten en relaxen..

week 50-1Ik begon de maandag gelijk goed! Al in de vroege morgen vertrok ik met FoodWeLove en een heel groepje gezellige bloggers naar Maastricht. Daar gingen wij namelijk een hapje te eten bij Beluga; het twee sterren restaurant van Hans van Wolde! Na een welkom van de Masterchef himself, schoven we aan tafel voor een meergangen lunch waar je alleen maar blij van kan worden. Van brioches gevuld met truffel en zwarte olijven, tot goddelijke toetjes en briljante ijsbolletjes van basilicum, inclusief bijpassende drankjes en vers zuurdesembrood met goddelijke olijfolie en amandelboter. Nieuwsgierig naar deze middag, houd beginspiration.nl dan in de gaten de beluga-blog! Vervolgen vertrokken we richting La Feve, de bonbonmaker voor sterrenchefs, waar we verschillende soorten chocolade en bonbons mochten uitproberen. Om de gezellige middag af te sluiten in het fijne design hotel Townhouse. Ik ga er binnenkort zeker een nachtje slapen, en Maastricht verder ontdekken, want het is en blijft een hele leuke stad!

Week 50-2Op dinsdag deed ik het ‘rustig’ aan. Ik bleef heerlijk een dag thuis, versierde de kerstboom en kookte alvast wat kerst gerechten voor op mijn blog! Een aantal recepten hebben jullie al voorbij zien komen, de andere komen er nog aan. Voor de rest deed ik braaf wat administratie, streepte ik wat zaken van mijn t0-do lijst en deed ik wat dingen in huis. Niet heel spannend, maar wel hoog nodig!

Week 50-3Op woensdag ging ik al vroeg op pad voor een afspraak bij Coffee and Coconuts Amsterdam. De hotspot van dit moment, want rond 11 uur was het stampvol. Na de afspraak bleef ik werken achter mijn laptop, want naast de fijne pannenkoekjes is het een lekkere werkplek met wifi. ZO fijn om weer een batterij te hebben die langer meegaat dan 10 minuten! 😉 Rond het middaguur ging ik met de trein naar Utrecht, waar ik een afspraak had over een ander project waarmee ik mee bezig ben. Spannend! Na een klein rondje Utrecht moest ik helaas alweer terug naar Amsterdam, al wil ik binnenkort echt eens terug om alle winkeltjes en leuke tentjes eens goed te bekijken.

Week 50-4Donderdag was een werkdag en dus niet heel spannend! Ik besloot mezelf te trakteren op een lekkere salade van SLA, waar ik uiteindelijk 2 dagen van kon eten omdat het zo veel was. Ik spendeerde verder wat uurtjes aan mijn scriptie (die zichzelf helaas niet schrijft). Voor de rest maakte ik samen met compi Sesanne leuke plannen voor Blogger2Meet.

SOUQ kruiden

De grap was, vrijdag zou heel druk worden, maar nadat een paar afspraken waren afgezegd had ik opeens zeeen van tijd. Altijd fijn wanneer je een to do lijst hebt van hier tot tokio (letterlijk!).  De postbode bezorgde wat leuke pakketjes, waaronder de bovenstaand food pakket van SOUQ vol Arabische ingrediënten. Ik ploeterde nog wat uurtjes aan mijn scriptie, in de middag vertrok ik naar werk voor een overleg en gevolgd door een bedrijfsfeestje. Party time!

6Zaterdag ging de wekker al vroeg.. Niet helemaal fijn na de vrijdagavond, maar helaas had ik lang niet alles af kunnen krijgen deze week, dus dat betekende dat de zaterdag werd omgedoopt tot werkdag. That’s the life of a blogger! 😉 De dag begon goed met koffie, een plakje cake en bladeren in een paar tijdschriften, daarna was het work-work-work en aan het eind van de dag vertrokken vriendje en ik naar Utrecht voor een verjaardagsdiner. Eerst een borreltje, vervolgens eten bij Raak. Gezellig tentje, maar ik heb beter gegeten in Utrecht.

7Om de week toch goed af te sluiten besloot ik zondag helemaal niks meer te doen! Oké, bijna niks.. We gingen brunchen met mama bij Jacque Jour in Noord, een onwijs leuke tent waar we heel graag eten en je terecht kunt voor zowel brunch/lunch en diner. Vooral de salades zijn een aanrader! Verder brachten we wat spulletjes langs mama haar nieuwe huis en voor de rest spendeerde ik mijn tijd op de bank met veel thee, een stapel tijdschriften en een goed boek.

2 Discussions on
“Een kijkje in de keuken! (50)”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.