Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Dag 25 (nog 6 dagen dus!)

Ik weet niet hoe het komt, maar uiteindelijk klopte er niks meer van de weekplanning. Vanaf woensdag werd het een beetje een rommeltje. Mijn kookinspiratie was ver te zoeken en op een of andere manier had ik daarnaast totaal geen zin om te koken. Tja, snap er ook niks van. Gelukkig was het vriendje daar, dus mocht hij het van mij overnemen. Altijd fijn. Ik besloot deze week gewoon wat vaker te afwassen, ter compensatie ;)! Woensdag werd het een fijne pasta met room en paddenstoelen. Donderdag, jawel, echte winterkost: een stamppotje!

Nu is het tijd voor een nieuwe planning, aangezien de rest ook niet meer klopte. Zie hier het overzicht! Ik heb gelijk de laatste dagen erbij gepakt, aangezien ik over 6 dagen alweer klaar ben met de 31 dagen zonder geld uitdaging! Wauw wat gaat dat snel. Ik blijf me er over verbazen. Al kijk ik er erg naar uit, alles kunnen kopen en niet meer nadenken over je budget van de week. Tot nu toe komt ik elke week net over budget, erg jammer, maar gelukkig steeds met 1-2 euro. Hopelijk lukt het deze laatste dagen om op dezelfde koers door te gaan.. De nieuwe planning voor de laatste dagen ziet er zo uit:

Vrijdag — Diner met collega’s.

Zaterdag — Linzenstoofpotje, al een tijdje zin in! Misschien maak ik er een “pie” van, door het te bedekken met puree, voor een extra comforting effect.

Zondag — Couscoussalade met merquez worstjes (een van vriendje zijn favo diners).

Maandag — Pasta met rode saus en de overige merquez worstjes.

Dinsdag —  Ik ga een yoga lesje volgen, dus het moet licht en simpel zijn. Wordt waarschijnlijk een (Pastinaak) soepje en stukje quiche.

Woensdag — Zalm, groenten met sojasaus, rijst, komkommersalade

Donderdag — Quiche, salade.

Ik merk dat ik vaak quiche maak (aangezien het goedkoop is en je er makkelijk 2 dagen van kunt eten). Hierdoor hou je meer geld over voor andere “luxere” producten, zoals de zalm. Niet bio overigens, maar wel van een goede visboer (vind ik). Daarnaast ben ik echt een soep-eter (heb ik denk ik van mijn mams), dus dat probeer ik altijd 1-2 keer per week te eten. Heerlijk verwarmend met dit weer en simpel om te maken. Daarnaast is het erg betaalbaar, wat natuurlijk goed uitkomt zo tijdens deze uitdaging.

En dan zijn de 31 dagen alweer voorbij. Wat gaat dat snel! Gelukkig hoef ik mij niet lang te vervelen, want ik heb alweer een leuke, nieuwe uitdaging uitgezocht! Binnenkort meer hierover..

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.