Contact

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan mijn blog. Reacties, suggesties en vragen zijn altijd welkom. Natuurlijk mag je mij uitnodigen voor leuke events, lekkere producten om te testen of leuke ideetjes voor mijn blog. Als het maar met eten te maken heeft!

Wat kan ik verder voor jou betekenen? Beginspiration.nl doet ook aan:

 • recepten ontwikkelen
 • artikels schrijven over gezondheid en voeding (incl food fotografie)

Wil je meer weten of heb je opmerkingen? Stuur een berichtje naar:

info{at}beginspiration{punt}nl

 

9 Reacties op Contact

 1. Thyroid zegt:

  Heho! Volg je blog, en via de mail is het nog makkelijker! Dus bij deze. Groetjes

 2. Irene Kohlen zegt:

  Hoi Ianna,

  Ik volg je blog regelmatig en ben zeer geïnteresseerd in de detoxrecepten. Ik weet alleen niet of ik het zo lang wil houden! Vandaar dat ik het boek de detoxcoach nog niet heb aangeschaft. Maar ik probeer wel regelmatig een recept van je uit als ik inspiratieloos ben en toch verantwoord wil eten. Dus om je vraag te beantwoorden: jazeker wordt je blog gelezen! Dank voor het goede voorbeeld! *smile*

  • Ianna zegt:

   Hoi Irene, Super leuk dat je een reactie achterlaat! Leuk om te lezen! 30 dagen is inderdaad best lang, dus snap het wel en daarbij alle kleine beetjes helpen. Mocht je binnenkort een receptje maken, laat me weten hoe het gelukt is! Fijn weekend.. :)

   • Irene Kohlen zegt:

    Goedemorgen,
    Als ik het goed heb zit je detox er op! Mooi dat je het volgehouden hebt. Gefeliciteerd! Wat heb je het meest gemist de afgelopen maand en hoe bouw je nu weer een ‘oud’ eetpatroon op. Is het dan ook verstandig om elk jaar een maand detox te doen? Om tegemoet te komen aan je verzoek: afgelopen vrijdag heb ik weer een receptje van je geleend: tomaatjes gevuld met quinoa (heerlijk!) en de FRITES VAN ZOETE BATAAT!!! Ik heb een nieuwe BFF_SNACK!!! Wat is dat lekker!!!!! lekker zoet, maar toch ook hartig door de mix van olie, zout en peper. MJAMMMMMMM!

    Groet, Irene

    • Ianna zegt:

     Jaa, dat klopt! Vandaag de eerste “normale” dag, tot zo ver gaat het prima! Ik kijk wel uit naar chocolade en koekjes (dat heb ik wel gemist).. De choco koekjes en paaseitjes liggen thuis klaar. Voor de rest heb ik weinig gemist. Ik probeerde elke dag 1 ding te eten wat niet mocht (gluten, melkproducten, etc) om te kijken wat voor reactie het geeft. Je kunt elk jaar een detox doen, maar niks moet. Goed om te horen dat de receptjes in de smaak zijn gevallen! :)

 3. Irene Kohlen zegt:

  Hoi Ianna,
  Net je blog gelezen over The Day After. Dat die stoffen gelijk zo’n uitwerking hebben! Heftig wel… Mocht je een goede overgang willen: ik heb drie boeken in huis van Yvonne Lemmens Grip Op Koolhydraten (GOK). Ik denk dat zo’n eetpatroon makkelijker aansluit op je detox dan gelijk weer je oude eetgewoonte oppakken. Komt er op neer dat zij zegt dat er een aantal stoffen zijn die je absoluut niet zou moeten eten (suiker, zoetstoffen, light-productenE-nummers en ander kunstmatige toevoegingen voor smaak/geur/kleur). Daarnaast zegt ze (kort door de bocht) dat je alle koolhydraten (meer dan 5 gram op 100 gram eten) in 1 (of maximaal 2) maaltijden per dag binnen krijgt. Je eet dus 1 of 2 maaltijden koolhydratenarm (max 5 gram koolhydraten). Als je niemand in je omgeving kent die de boeken in huis heeft, wil ik je het boek met de basisbeginselen wel een keer toesturen (als ik hem wel maar weer terugkrijg) en maak ik wat pdf’jes van voorbeeldrecepten voor je. In een koolhydraatrijke maaltijd eet je eiwitten-goede vetten-koolhydraten. De GOK-methode is bedoeld om een gezond eetpatroon te creeren en je kan er ook wat gewicht mee verliezen als je ernaast sport.
  Ik heb het zelf geprobeerd (en nog steeds) en het werkt!
  groetjes, Irene

  • Ianna zegt:

   Hoi Irene! Ja daar schrok ik ook best van, al merk ik dat het nu weer “normaal” is voor mijn lichaam en dat gaat blijkbaar ook snel! Al eet ik een stuk minder suiker dan voor de detox, dus dat is mooi! Daarbij val ik steeds meer terug in mijn oude voedingspatroon, wat al erg gezond was hoor voor de detox, dus dat is verder prima.

   Wat super lief! Ik ga het boek even opzoeken op internet; ik ben nieuwsgierig geworden. Al denk ik, eerlijk gezegd, dat ik bij mijn eigen eetpratoon blijf aanhouden. Ik heb door de detox geleerd dat ik vooral gewoon moet eten waar ik zin in heb. Zodra ik dingen begin “uit te sluiten” of dingen niet meer “mag” lijkt het alsof mijn lichaam er alleen maar meer zin in krijgt/om vraagt. Terwijl als ik dat niet doe, heb ik er eigenlijk niet eens echt trek in. Daarbij eet ik (al in mijn pre-detox leven) erg gezond, dus dat maakt de overstap wel weer makkelijker. Hoe dan ook, super leuke tip! Ik ben altijd nieuwsgierig wanneer mensen mij nieuwe boeken aanraden. Ik ga even op onderzoek uit! Fijn weekend! Groetjes, Ianna

 4. Eefje zegt:

  Wat een leuke recepten heb je op je site! Ze zijn ook zeer geschikt voor kleine kinderen. Mijn dochter van 13 maanden smult ervan.
  Ik en mijn gezin zijn je dankbaar.
  Groet, Eefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>